רמי קארו

רמי קארו // מנהל תפעול

 

לרמי קארו מעל 20 שנות ניסיון בתחום ההסעדה והאירוח, בעל תואר  אקדמאי בניהול מלונאות מהמכללה הבינלאומית לניהול עסקים בליברפול, אנגליה.


ניהל מטבחים, מסעדות וברים בבתי מלון יוקרתיים בחו"ל, מטבחי ייצור מרכזיים ופרויקטים מהגדולים והמורכבים בישראל בתחום ההסעדה המוסדית.


בעל ידע וניסיון מצטבר בתחומי הניהול, התפעול וההקמה של מערכי הסעדה מורכבים, ניהול משאבי אנוש, בניית תוכניות עסקיות, ניתוח מערכות ייצור ובניית מודלים תיפעוליים בסטנדרטים בינלאומיים.


מומחה לבניית מערכות בקרת איכות, בטיחות מזון ובטיחות בעבודה, תזונה נכונה והנדסת תפריטים