נבחרת המקצוענים של

נבחרת המקצוענים של


פודביז מספקת שירות כולל לבקרה והערכה של שירותי ההסעדה בארגון. הפעלת מערך מזון מחייבת התמצאות והיכרות בתחומים שונים ומורכבים: בקרת תהליכים, רישוי מטבחים, תזונה בריאה, בטיחות מזון, מכרזי הסעדה, ייעוץ קולינארי, הערכת שביעות רצון הסועדים ועוד. אנו בפודביז השותפים המקצועיים שלכם לניהול שירותי המזון: מקצוענים המכירים את תעשיית המזון על רבדיה המסוגלים לספק מסגרת לצרכים העסקיים, הקולינאריים, האיכותיים והשירותים הקשורים להפעלת מערך המזון. הבחירה שלכם בפודביז היא הבחירה במקצוענים בתחום המזון.
עמיר סיון
מנכ"ל
ד"ר גבי קוניקוב
מנהל תחום בטיחות מזון
דליה שילה
דיאטנית קלינית
אלכסנדר שוסטר
מהנדס מזון
דבורה לב-רן
מנהלת אבטחת איכות
חופית זוהר
מנהלת תפעול
רמי קארו
מנהל תפעול
אלון יוסף
​​​​​​​
שף ומפקח הסעדה
עו"ד עומרי זקן
מנהל תחום מכרזים
יניב הלטובסקי
​​​​​​​
מנהל תפעול
יוסי לוי
שף ומפקח הסעדה
ליאור קורן
מנהלת תחום הדרכה ובתי קפה

עמיר סיון
מנכ"ל​​​​​​​

לעמיר סיון מעל 20 שנות ניסיון בליווי, ייעוץ ופיקוח על מערכי הסעדה הגדולים בישראל ובכלל זאת אחריות על הפרויקטים הגדולים והמורכבים בישראל בתחום ההסעדה המוסדית.


בעל ידע וניסיון מצטבר בתחומי הניהול, התפעול וההקמה של מערכי הסעדה, גיוס ומשאבי אנוש, הערכה ובקרה של תהליכי ייצור והיכרות הרגולציה המקובלת בישראל ובעולם.


מומחה לבניית תפריטים, מתכונים ועצי מוצר, כתיבת עשרות מפרטי הסעדה ומכרזים, ממובילי הטמעת דרישות התזונה הבריאה בארגונים גדולים ובהתאמת המוצר לסוג הלקוחות.

ד"ר גבי קוניקוב
מנהל תחום בטיחות מזון
  • סיים את לימודי הרפואה הוטרינרית בשנת 1997. 
  • מוסמך ע"י היחידה הוטרינרית במשרד הבריאות כרופא וטרינר במפעלי מזון מן החי. 
  • בעל הכשרה כראש צוות HACCP ממכון התקנים הישראלי. 
  • בעל ניסיון של מעל 18 שנים בפיקוח על מפעלי מזון מן החי 
  • בעל ניסיון עשיר ורב שנים ביעוץ, הדרכה וניהול מערכות בטיחות מזון בענף ההסעדה.

דליה שילה
דיאטנית קלינית

דליה שילה
דיאטנית קלינית​​​​​​​
  • דיאטנית קלינית מוסמכת משרד הבריאות.
  • למעלה מ- 23 שנים בעסקי המזון והתזונה.
  • שימשה כמפקחת ארצית למזון ותזונה במשרד הרווחה.
  • ניהלה מערכי מזון בבתי חולים.
  • עסקה בניהול לוגיסטי, תקציבי, אדמיניסטרטיבי וניהול צוותי עבודה גדולים.
  • פיקחה על מטבחים במאות מוסדות שבחסות הרווחה.
  • בעלת ניסיון בקביעת מדיניות ובתפעול מערכי תזונה והזנה במוסדות.

אלכסנדר שוסטר
מהנדס מזון


אלכסנדר שוסטר
מהנדס מזון​​​​​​​
  • בעל תואר שני כמהנדס מזון.
  • בעל הכשרות רבות בתחום בטיחות המזון:
  • מנהל אבטחת איכות מכללת תל-חי.
  • נאמן תברואה ובטיחות מזון מטעם משרד הבריאות.
  • ראש צוות HACCP מטעם השירותים הוטרינריים.
  • בעל ניסיון רב שנים בניהול מערכת איכות: HACCP,ISO וצוות עובדים בתעשיית מזון.
  • בעל ניסיון עשיר ורב שנים ביעוץ, הדרכה וניהול מערכות בטיחות מזון בענף ההסעדה.

דבורה לב-רן
מנהלת אבטחת איכות

דבורה לב-רן
מנהלת אבטחת איכות​​​​​​​
  • מהנדסת תעשיה וניהול B.Sc התמחות באו"ש ותפ"י  (אירגון ושיטות תכנון פיתוח ייצור).
  • בעלת הכשרה בניהול בטיחות מזון בבתי אוכל והסעדה ממכון התקנים הישראלי.
  • בעלת הכשרה מטעם משרד הבריאות בתברואה ובטיחות מזון.
  • בעלת הכשרה כראש צוות HACCP באישור האיגוד הישראלי לאיכות.
  • כ 11 שנים בתחום ניהול בטיחות מזון בחברות הסעדה.

חופית זוהר
מנהלת תפעול

חופית זוהר
מנהלת תפעול​​​​​​​
  • בעלת ניסיון של למעלה מ- 10 שנים בתחום המזון.
  • הייתה זכיינית ומנהלת תפעול ברשת בתי קפה.
  • בעלת ידע וניסיון מצטבר בתחומי הניהול והתפעול של מערכי המזון וההסעדה.
  • אחראית על הדרכה והטמעת שיטות עבודה של עשרות עובדים בתחום.
  • התנעת תהליכי שיפור ואיכות השירות והובלה למצוינות. 
  • פיקוח ותכנון מערכי הסעדה רב גוניים – מזון מהיר , בתי קפה ומסעדות.

רמי קארו
מנהל תפעול

רמי קארו
מנהל תפעול​​​​​​​
  • לרמי קארו מעל 20 שנות ניסיון בתחום ההסעדה והאירוח, בעל תואר  אקדמאי בניהול מלונאות מהמכללה הבינלאומית לניהול עסקים בליברפול, אנגליה.
  • ניהל מטבחים, מסעדות וברים בבתי מלון יוקרתיים בחו"ל, מטבחי ייצור מרכזיים ופרויקטים מהגדולים והמורכבים בישראל בתחום ההסעדה המוסדית.
  • בעל ידע וניסיון מצטבר בתחומי הניהול, התפעול וההקמה של מערכי הסעדה מורכבים, ניהול משאבי אנוש, בניית תוכניות עסקיות, ניתוח מערכות ייצור ובניית מודלים תיפעוליים בסטנדרטים בינלאומיים.
  • מומחה לבניית מערכות בקרת איכות, בטיחות מזון ובטיחות בעבודה, תזונה נכונה והנדסת תפריטים.

אלון יוסף
שף ומפקח הסעדה

אלון יוסף
שף ומפקח הסעדה​​​​​​​
  • שף מדופלם – סוג 5.
  • שימש כשף הראשי של חברת יוניליוור ישראל.
  • שימש כשף ראשי, מנהל פיתוח מוצרים ומנהל שיווק בחברת תנובה שף.
  • שימש כשף ראשי של חברות קייטרינג מובילות.
  • שימש כמנהל הסעדה ושף ראשי של בית חולים מוביל וייחודי בישראל.
  • מדריך בכיר למקצועות אומנות הבישול בביה"ס תדמור.
  • מוסמך תברואת מזון ע"י משרד הבריאות.
  • בוגר מנהל עסקים ולימודי ניהול מערכות מזון.
  • בוגר קורס מנהלי תפעול בכירים.
  • מומחה בפיתוח מוצרי מזון ופיתוח קונספטים קולינריים עכשוויים בתחום ההסעדה.

עו"ד עומרי זקן
מנהל תחום מכרזים

עו"ד עומרי זקן
מנהל תחום מכרזים​​​​​​​
  • בעל תואר L.L.B במשפטים ו - B.A במנהל עסקים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. 
  • בעל תואר M.B.A במדעי המדינה מאוניברסיטת בר אילן.
  • חבר בלשכת עורכי הדין.
  • הוביל וניהל פרויקטים מורכבים בסקטור הפרטי והציבורי.
  • בעל ידע וניסיון מצטבר בכתיבה וניהול מכרזים - החל משלב האפיון, כתיבת המכרז, ניהולו וליווי צמוד בשלבי הביצוע.
  • בעל ניסיון עשיר ורב שנים ביעוץ, הדרכה וניהול כחלק משירות קבע ארוך ובמוסדות המדינה.

יניב הלטובסקי
מנהל תפעול

יניב הלטובסקי
מנהל תפעול​​​​​​​
  • ליניב מעל 20 שנות ניסיון בתחום ההסעדה והאירועים.
  • יניב ביצע מגוון תפקידים ניהוליים, לרבות: ניהול מערכות הסעדה בחברות הייטק מהגדולות והמורכבות בישראל, ניהול מרחב, מנהל תפעול ארצי ומנהל חטיבה.
  • היה אחראי על עשרות תחנות, מאות עובדים ומנהלי אזור והובלת פרויקטים מורכבים בסטנדרטים גבוהים.
  • בעל ניסיון בשיפור תהליכי עבודה, הדרכה, הטמעת ויישום תהליכים ולא פחות חשוב תכנון, חדשנות ואומנות השירות.
  • בהכשרתו נאמן תברואה, בטיחות במזון ובטיחות בעבודה.

ליאור קורן
מנהלת תחום הדרכה ובתי קפה

ליאור קורן
מנהלת תחום הדרכה ובתי קפה​​​​​​​
  • ליאור קורן בעלת ניסיון של כ 15 שנה בתחום המזון.
  • הייתה מנהלת תפעול ארצית וזכיינית ברשת בתי קפה מובילה.
  • בין תפקידיה הרבים ניתן למנות: הקמת סניפים, ניהול מחלקת הבקרה של הרשת, בניית עצי מוצר, הדרכת עובדים וזכיינים.
  • ליאור קורן הובילה והייתה אחראית על תחומי הקפה, האפייה, בטיחות מזון, שירות ובטיחות וגהות בעבודה.

יוסי לוי
שף ומפקח הסעדה

יוסי לוי
שף ומפקח הסעדה​​​​​​​
  • עוסק בתחום המזון מעל 25 שנה במגוון תפקידי קולינריה וניהול.
  • מדריך ומורה מקצועי במגמת אומנות הבישול בביה"ס תדמור.
  • שף ראשי ומנהל מערך ההסעדה של מספר חברות קייטרינג מובילות לאירועים והסעדה.
  • שף ראשי במלון הולידי אין.
  • שף ראשי ומנהל פיתוח מוצרים בחברת ויטה שף.
  • שף ובעלים של חברת קייטרינג ייחודית בתחום האירועים.
Coi בניית אתרים
תפריט דף הבית