תכנון וכתיבת קונספט הסעדה​​​​​​​

הקמה של מערך הסעדה חדש או שדרוג מערך קיים


הקמה או שדרוג של מערך הסעדה הוא תהליך מורכב שמצריך ידע, ירידה לפרטים ויכולת אמיתית להפוך את הרעיון למציאות והוא בעל עלויות כספיות גבוהות שיכולות להגיע אף למיליוני שקלים.
עד היום נהוג היה לשכור את שירותיו של מתכנן מטבחים ולבקש ממנו לתכנן את מערך ההסעדה שעתיד לשמש את הארגון שנים קדימה, הפער נעוץ בעובדה שמתכנני המטבחים, על אף הידע הנרחב שלהם, אינם יועצי מזון, הם אינם מתעסקים בתפעול השוטף, בכתיבת מפרטי הסעדה או הבנה של רצון הסועדים, עלויות של מחירי מנה, בעיות תפעול וכו'.
כתוצאה מכך אנו עדים למקרים רבים שבהם מערך הסעדה, שהושקעו בו משאבים רבים שכוללים כסף, זמן ושטחים, פשוט לא התאימו תפעולית ולא נתנו מענה לאיכות ההסעדה והחדשנות שהארגון ציפה לקבל -
פודביז נותנת מענה לסוגיות הללו מראש!
​​​​​​​

הפיתרון של פודביז
פודביז יודעת לחשוב מראש על הצרכים של הארגון ולתרגם את הצורך לקונספט הסעדה שמתאים לארגון, להתאים את הרצון למציאות אל מול מחירי השוק, לשקף את המשתנים בעולם ההסעדה, דרישות כוח האדם להפעלת מערך הסעדה ועוד... כל אלה יחסכו לארגון עשרות עד מאות אלפי שקלים אל מול הקמה או שדרוג של מערך שאינו תואם את המציאות וכולל, בין היתר, ציוד מיותר או חסר.
פודביז תכתוב עבורכם פרוגרמה (בסיסית) עבור מתכנן המטבחים וזאת תוך חשיבה נכונה שכוללת תכנון מראש על פי היכרות רבת שנים עם עולם ההסעדה בישראל והשוואה לפרוייקטים דומים שביצענו תוך התאמתו לארגון שלכם.
פודביז אינה מחליפה את מתכנני המטבחים אלא עובדת איתם, כתף אל כתף, מבקרת עבורכם את עבודת המתכננים והופכת את החלום שלכם למציאות. 

פועל על Coi
דף הבית